Itä-Suomen Laboratoriokeskus

Tervetuloa Itä-Suomen laboratoriokeskuksen ajanvarauspalveluun!

Voitte varata ajan näytteenottoon Itä-Suomen laboratoriokeskuksen laboratorioihin. Näytteenottoon tarvitaan lääkärin tai hoitajan etukäteen tekemä laboratoriotutkimuspyyntö. Valittuanne palvelun (Veri- ja virtsakokeet, Glukoosi-koe, Helikobakteerin puhallustesti, Laktoosi-koe tai Spirometria) alla olevasta listasta, saatte näkyville ne laboratoriot (toimipiste), joihin ajanvaraus on mahdollinen. Huomioittehan, että kaikissa laboratorioissamme ei ole ajanvarausmahdollisuutta, eikä ajanvaraus ole pakollinen. Näytteenotto tapahtuu tällöin ilmoittautumisjärjestyksessä laboratoriosta saatavalla vuoronumerolla.

Alla oleva internetin kautta tapahtuva ajanvaraus on maksuton. Voitte tehdä valitsemaanne palveluun ajanvarauksia haluamillenne vapaille ajankohdille.

Varauksen tehtyänne saatte varaustunnuksen ja vuoronumeron. Säilyttäkää ne. Varaustunnuksen avulla pääsette tarkastelemaan tai muuttamaan tekemäänne varausta syöttämällä sen vierellä olevaan kenttään (Jo varatut ajat, anna varaustunnus). Vuoronumerolla teidät kutsutaan näytteenottoon.

Tarkempia ohjeita laboratoriotutkimuksista saatte hoitoyksiköltänne.

Tästä linkistä pääsette laboratoriokeskuksen kotisivuille: Laboratoriokeskuksen kotisivut

Voitte varata ajan myös puhelimitse alla olevista ajanvarausnumeroista. Ajanvarausnumeroon soittamalla voitte myös perua tai muuttaa aikaanne.

Ajanvarausnumerot:
  • Joensuussa ma-pe klo 12-14 puh 044-717 8892
  • Savonlinnan alueella ma-pe klo 12-14 puh 044-717 8600
  • Kuopion alueella ma-pe klo 12-14 puh 044-717 8888
  • Mikkelin alueella ma-pe klo 12-14 puh 044-717 8400

Aloittakaa valitsemalla palvelu ja sen jälkeen laboratorio (toimipiste)! Jos haluamaanne laboratoriota ei löydy listasta, kyseiseen laboratorioon ei voi varata aikoja.

 Kello: 09:23 24.11.2017
 Jo varatut ajat, anna varaustunnus: 

 Valitse palvelu 

 OHJEET: