Itä-Suomen Laboratoriokeskus

Jos olet menossa tai olet juuri käynyt koronanäytteenotossa, odota negatiivinen vastaus kotona ennen laboratorioon menoa, kiitos!

Valitse palvelu (Veri-ja virtsakokeet, Glukoosi-koe tai Spirometria) ja toimipiste. Ellei laboratoriota löydy listasta, niin kyseiseen paikkaan ei voi varata aikaa ja näytteenotto tapahtuu tällöin paikalta saatavalla vuoronumerolla. Joihinkin laboratorioihin on pakollinen ajanvaraus (tieto ajanvaraussivulla kyseisen paikan kohdalla).

Erillinen ajanvaraus sydänfilmiin (EKG) on vain Mikkelin keskussairaalassa. Muihin laboratorioihin valitse Veri- ja virtsakoe-palvelu, tarkista kyseisen laboratorion sivuilta otetaanko EKG:tä ja jos otetaan, varaa aika sieltä.

Varauksen tehtyänne saatte varaustunnuksen ja vuoronumeron; kirjatkaa ne itsellenne. Varaustunnuksen avulla pääsette tarkistamaan tai muuttamaan varaustanne kirjoittamalla sen "Muuta tai peru varaus"-painikkeesta avautuvaan varauskenttään (sivun yläosassa tai mobiilinäytöllä Valikko -painikkeen alla). Mikäli haluatte muuttaa varaustanne heti varausvahvistuksen jälkeen, painakaa "Sulje istunto" -painiketta, jolloin "Muuta tai peru varaus" -painike tulee näkyviin. Vuoronumerolla teidät kutsutaan näytteenottoon.

Internetin kautta tehty ajanvaraus on maksutonta. Voitte varata ajan, muuttaa tai perua sen myös puhelimen ajanvarausnumerosta 044-7178888 ma-pe 12-14. Käytössä on myös takaisinsoittopalvelu klo 12 - 13. Puhelun odotusajasta operaattori perii normaalin puhelinmaksun.

Tarkempia tietoja laboratoriotutkimuksista ja tutkimustuloksista saatte hoitoyksiköstänne.
 Kello: 07:03 21.6.2021
 Jo varatut ajat, anna varaustunnus: 
 OHJEET: