Itä-Suomen Laboratoriokeskus

Voit asioida missä tahansa näytteenottopisteessämme. Katso poikkeukselliset aukioloajat kesällä 2022 tästä.

Näytteenottoa varten tarvitaan hoitoyksikön tekemä lähete. Jos tarvitset lisätietoa tutkimuspyynnöistä tai valmistautumisesta näytteenottoon, ota yhteyttä hoitoyksikköösi.

Älä tule näytteenottoon, jos sinulla on Covid19-infektio tai sen oireita. Ota tarvittaessa yhteyttä terveydenhuollon päivystyspalveluun tai omaan hoitoyksikköösi lisäohjeiden saamiseksi. Jos olet menossa tai olet juuri käynyt koronanäytteenotossa, odota negatiivinen vastaus ennen asiointia.

Suosittelemme aina ajanvarausta.

1. Valitse palvelu ja katso palvelukohtaiset ohjeet.
2. Valitse toimipiste, katso toimipistekohtaiset ohjeet ja jatka ajan valintaan. Jos toimipiste ei ole listassa, sinne ei voi varata aikaa.
3. Valitse aika, täytä varaustiedot ja tallenna varaus.
4. Ota varaustunnus ja vuoronumero ylös tallennetun varauksen yhteenvetosivulta. Varaustunnuksella voit tarkistaa, muuttaa tai perua varauksesi ("Muuta tai peru varaus" -painike sivun yläreunassa). Vuoronumerolla sinut kutsutaan näytteenottoon.
5. Sulje istunto painamalla "Sulje istunto" -painiketta.

Voit varata ajan, muuttaa sitä tai perua sen myös puhelimitse ajanvarausnumerosta 044 717 8888 ma-pe 12-14 (ei arkipyhinä). Käytössä on lisäksi takaisinsoittopalvelu klo 8-13:30. Operaattori perii puheluista normaalin puhelinmaksun. Internetin kautta tehty ajanvaraus, sen muutos tai peruutus on maksutonta.

 Kello: 17:36 25.9.2022
 Jo varatut ajat, anna varaustunnus: 
 OHJEET: