Itä-Suomen Laboratoriokeskus
Katso ISLABin näytteenottopisteiden poikkeukselliset aukioloajat kesällä 2022 tästä

1. Ajan varaaminen
Suosittelemme aina ajanvarausta. Voit varata ajan joko internetin kautta 24/7 tai puhelimitse ajanvarausnumerosta 044 717 8888 ma-pe 12-14 (ei arkipyhinä). Käytössä on myös takaisinsoittopalvelu klo 8-13.30. Puhelun odotusajasta operaattori perii normaalin puhelinmaksun. Internetin kautta tehty ajanvaraus on maksutonta.

2. Valitse palvelu ja toimipiste
Ellei laboratoriota löydy listasta, niin kyseiseen paikkaan ei voi varata aikaa.
Erillinen ajanvaraus sydänfilmiin (EKG) on vain Mikkelin keskussairaalassa. Muihin laboratorioihin valitse Veri- ja virtsakoe-palvelu, tarkista kyseisen laboratorion sivuilta otetaanko EKG:tä, ja jos otetaan, varaa aika sieltä.

3. Ota ylös varaustunnus ja vuoronumero
Sinut kutsutaan näytteenottoon saamallasi vuoronumerolla.
Varaustunnuksen avulla pääset tarkistamaan tai muuttamaan varaustasi ("Muuta tai peru varaus"- painike sivun yläreunassa). Voit muuttaa tai perua ajan myös puhelimitse ajanvarausnumerosta 044 717 8888 ma-pe 12-14 (ei arkipyhinä).

4. Tehtyäsi varauksen, paina "Sulje istunto" -painiketta.

Vältä asioimista laboratoriossa, jos sinulla on hengitystieinfektio. Ota tarvittaessa yhteyttä terveydenhuollonpäivystysapuun tai omaan hoitoyksikköösi lisäohjeiden saamiseksi. Jos olet menossa tai olet juuri käynyt koronanäytteenotossa, odota negatiivinen vastaus kotona ennen laboratorioon menoa. Kiitos!

Tarkempia tietoja laboratoriotutkimuksista ja tutkimustuloksista saat hoitoyksiköstäsi.

 Kello: 18:30 28.6.2022
 Jo varatut ajat, anna varaustunnus: 
 OHJEET: